BoSSzorkánykonyha, avagy ahogy én látom...

Tejfölös- mustáros csirke hagymával- rizzsel

2015. január 05. 14:16 - viknya

Tejfölös-mustáros csirke dsc_0896_1_.jpg

Hozzávalók 2 személyre:

  • 30-40 dkg csirkemell
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 szál újhagyma, vagy fél póréhagyma
  • mustár
  • 1 kicsi tejföl
  • só, bors, oregánó olaj
  • rizs

 

Apróra vágom a hagymákat, kis darabokra a csirkemellet. Olajjal, sóval, borssal pácot készítünk, beleforgatjuk a felvágott csirkemellet.

Ezek után összekeverjük a tejfölt és a mustárt, tehetünk bele oregánót, ízlés kérdése. Ezek után egy tepsibe vagy jénai tálba réteges beletesszük, úgy, h a tetejére mustáros tejföl jusson.

Én zacskós rizzsel készítettem el, igazi kollégista kaja! 800-1000 Ft!

Lehet ezt tejszínnel, serpenyővel "pörkölt"-esen is megcsinálni.... csak kreatívan... !!! :) 

Szólj hozzá!
Címkék: RecepteK ÉteleK

A bejegyzés trackback címe:

https://bosszorkanykonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr837043947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása