BoSSzorkánykonyha, avagy ahogy én látom...

Köles/Köleskása

2017. november 20. 16:08 - viknya

Köles/Köleskása

instant_koleskasa.jpg

Egy kisebb edénybe beletesszük a kölest felöntjük annyi vízzel ami éppen ellepi és lassú lángon puhára főzzük. Pürésítjük anyatejjel vagy táppal.

koles.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bosszorkanykonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr3913323051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása