BoSSzorkánykonyha, avagy ahogy én látom...

Zab/Zabkása

2017. november 20. 16:07 - viknya

Zab/Zabkása

zab.jpg

Egy kisebb edénybe beletesszük a zabpelyhet felöntjük annyi vízzel ami éppen ellepi és lassú lángon puhára főzzük. Pürésítjük anyatejjel vagy táppal.

zab_2.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bosszorkanykonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr5013322919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása