BoSSzorkánykonyha, avagy ahogy én látom...

Rizs/Rizsnyák

2017. november 20. 15:12 - viknya

 

Rizs/Rizsnyák

rizs-3.jpg

Gluténmentes és a baby ételek "tartalmassá" tételének egyik legegyszerűbb módja a krumplin kívül.

Sima rizsből vagy bio rizspehelyből is készíthetjük. Forrásban lévő vízbe puhára főzzük a rizst majd botmixerrel illetve én turmixgéppel pépesítettem.

Én a rizspelyhet részsítetem előnyben mert pár perc alatt elkészül, nekem könnyebb volt vele dolgozni. Sőt néha magával a gyümölccsel/zöldséggel együtt főztem meg.

rizspehely-700x295.jpg

Almával nagyon szereti a kislányom :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bosszorkanykonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr8313321699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása